КОМПЛЕКС СОЗОПОЛИС

Изградихме Созополис като реплика на стария град Созопол с неговата уникалната архитектура и стил, с характерните калдъръмени улички, червени стрехи и двукатни еркерни къщи.
Архитектурният екип получи награда за работата си по проекта – признание от Съюза на Архитектите в България за високия професионализъм, което се присъжда веднъж на 20 години.

Всички къщи в Созополис са изградени за поколения напред от най-висококачествени материали и предлагат комфорт, щедро пространство и панорамни гледки към морето. За удобството на всички собственици се грижи професионален екип по поддръжка.

На Ваше разположение е Средиземноморски ресторант, в който храната е неповторимо удоволствие, а гледките завладяват съзнанието. За пълноценна почивка на Вас и семейството Ви са изградени: външен басейн, фитнес център, минимаркет и фризьорски салон. За децата на разположение са открит и закрит детски кът с множество катерушки.

В Созополис ще имате лукса да сте близо до морето, но далеч от глъчката на курорта. Яхтеното пристанище е на 2 км от Созополис и предлага 200 места за лодки и яхти.

Насладете се на истински релакс в Созополис и избягайте от градската суматоха. Ваканционен комплекс Созополис е разположен на 2 км. от центъра на града, което го прави чудесно място за отдих и почивка.
От 1 юни до 20 юни се отдайте се на мигове на пълен релакс, а на всеки 3 нощувки, ние ще Ви подарим още една напълно безплатно. 
Всички гости на комплекса ползват безплатен паркинг, индивидуален достъп до интернет и WI-FI и достъп до външен неотопляем

РЕЗЕРВАЦИИ ХОТЕЛСКА ЧАСТ

мобилен: +359 879 80 14 74

e-mail: reservations@sozopolis.bg