morskavila

ХОТЕЛ МОРСКА ВИЛА

Семеен хотел “ Морска Вила“ Созопол е изграден и създаден през 2004г. Още с отварянето си е целял, цели и ще цели да гарантира пълноценен релакс на свойте гости. Разположен е далеч от шума на града, но в същото време на метри от плажа. Създаден е така че, когато ти доскучае да се излежаваш край басейна с коктейл в ръка, спокойно да можеш с минимум движение да се отдадеш на плажни удоволствия. Плажът, който се намира в близост до хотела е малък, но един от многобройните тихи и спокойни заливи на Созопол.Всичко тук е създадено за твое удобство – бистро и басейн с Wi-Fi. Стаите в целия хотел предлагат всички удобства от първа необходимост, а апартаментите и студиата са просто уникални! За удобство на гостите с Електромобили , предлагаме да ги заредят бързо, лесно и на префенциална цена.

АПАРТАМЕНТИ

Хотелът разполага с два апартамента 4 + 1 – две не преходни стаи, като в едната има две легла, гардероб със сейф, диван, климатик, телевизор, санитарен възел, кухненски кът ( шкаф с мивка, микровълнова, хладилник и посуда за хранене ).В другата стая има две събрани легла, гардероб, климатик, телевизор и обща тераса с гледка към морето.

Апартамент за 3 дущи – две преходни стаи, като в едната има диван, тв, климатик и кухненски кът ( шкаф с мивка, микровълнова, хладилник и посуда за хранене ). В другата стая две събрани легла и гардероб, а терасата е обща за двете стаи.

СТУДИА

Хотелът разполага с 5 студиа. Обзаведени стилно и модерно, оборудвани с кабелна телевизия, климатик, хладилник, безплатен сейф, самост. санит. възел и тераса с изглед към морето.

Прекрасна морска панорама към целия Созопол и Райски залив.

СТАИ

Хотелът разполага с 5 стаи. Обзаведени стилно и модерно, оборудвани с кабелна телевизия, климатик, хладилник, безплатен сейф, самост. санит. възел и тераса с изглед към морето.

Прекрасна морска панорама към целия Созопол и Райски залив.

Семеен хотел “ Морска Вила“ гр.СОЗОПОЛ , ул.АНТЕЯ № 5
Магазин Лидл се намира срещу хотела


телефони за контакт: 088 880 1997
e-mail: morska_vila@abv.bg


За резервации се изисква капаро преведено по сметка на:“ГоБи-Ди“ ООД
Първа Инвестиционна банка; клон Бургас
IBAN: BG47 FINV 9150 10BG N0M1 4M
BIC: FINVBGSF