ДОБРЕ ДОШЛИ В АКВАПАРК НЕПТУН РАВАДИНОВО

Вълшебният свят на НЕПТУН

Бог Нептун – владетел на морета и течащи води. Толкова внушителен и силен, с цялото си величие се изправя в близост до красивия град Созопол, готов да овладее ветрове и морета в пълен синхрон. И сякаш с изключителната си осанка ни приветства в своя свят… Светът, в който всички стихии притихват и дават път на забавлението, светът на най-големия Аквапарк в България – „НЕПТУН“!

Оставете ежедневието зад гърба си и се отдайте на истинско водно приключение.

Добре дошли в най-вълнуващия Аквапарк в България! Мястото, което ще Ви очарова и със сигурност ще Ви предложи незабравими емоции.

Вълнуваща, безопасна и безобразно забавна среда – Аквапарк „НЕПТУН“, Ви очаква, за да Ви очарова!

Аквапарк Нептун в Равадиново на 5км. от Созопол, предлага на своите посетители едно истинско приключение и уникално за България обширно пространство. Многобройните водни пързалки и най-големият и безопасен детски Пратер в страната са разположени на 50 000 кв.м. сред зелени площи и обширни пространства със заведения за хранене, барове, зони за релакс и допълнителни услуги.
На територията на Аквапарк Нептун, вие ще откриете всичко необходимо за един перфектен ден изпълнен със забавления за цялото семейство. Многобройните ни спасители, любезен персонал и детските пързалки с водно спиране, гарантират безопасността на Вашите деца и Ви дават възможност да се насладите на пълен релакс с коктейл в ръка.

Разположен до самия Аквапарк е емблематичният замък – „Влюбен във вятъра“ в Равадиново, една прекрасна възможност за съчетание на водни забавления и потапяне в царството на приказките.

НАШИТЕ АТРАКЦИИ

Кула А

 
 
 

Седем пързалки – екстремно изживяване!

Кула B

 
 
 

Екстремно пропадане,  висок адреналин!

Пратер

 
 
 

Осем пързалки – удоволствие за малки и големи!

Аквапарк „НЕПТУН“ се разполага на площ от 50 000 кв.м, в местността Равадиново, на 5км. от град Созопол и в съседство до най-красивия и вълнуващ замък в България – Замъкът „Влюбен във вятъра”.

Създател на този воден рай е семейство Тумпалови, които влагат в този проект огромна любов и внимание към всеки детайл. Инвестицията за него възлиза на 22 млн.лева, което със сигурност е предпоставка за отговорност и отношение.

Паркът е разположен в естествена среда, пълна с колорит, сред много зелени площи и обширни пространства. На територията му са изградени разнообразни заведения за хранене, зони за релакс и барове, които със сигурност ще задоволят и най-претенциозните желания на своите клиенти.

Атракционите, предлагат на своите гости, едно истинско приключение за сетивата и мощен прилив на адреналин в тялото . Многобройните водни пързалки, както и най-големият безопасен детски „Пратер“ в България, са само малка част от водната магия, в която ще се потопите.

Подвластни на магията на водата, водени от свободата на вятъра и отговорни към гостите си, Ви обещаваме емоции, които никога няма да забравите! Готови сме да отворим пред Вас, царството на Нептун, в което цялото семейство ще намери своята доза вълшебство!

1. Kула “A”
2. Kула “B”
3. Пратер
4. Екстремен бар
5. Парти бар и голям басеин
6. Воден бар

7. Детски бар/wc
8. Амфитеатър
9. Каса/дамска съблекалня/сейф/wc
10. Каса/МЪЖКА съблекалня/лекар/wc
11. Мини маркет
12. Бебешки басеин с дълбочина – 10см

13. Зона за бебета и малки деца
14. Шатри
15. Зона детски игри
16. Волейбол и мини футбол
17. Хранителен блок
18. wc

За нас е чест да бъдете наши гости и истинско удоволствие да Ви предложим удобства и услуги, достойни да Ви накарат да се върнете отново!

 
 
 

Пяна парти всеки ден!

Ние се грижим за настроението и адреналина на нашите гости и затова искаме те да се забавляват на макс под безбройните снежинки от пяна.

ГАЛЕРИЯ

с. Равадиново

Тел: +359890202026

ЗАМЪК ВЛЮБЕН ВЪВ ВЯТЪРА