„Аполония“ е добре познат в туристическите среди с над 25 годишен опит във сферата на ресторантьорството и хотелиерството, с утвърдено име, спечелил доверието на своите гости през годините..

Ново! От началото на сезон 2021, семеен хотел Аполония, ще разполага със собствен паркинг, в непосредствена  близост до хотела, за да гарантира престоя на автомобилите на своите гости.

На разположение ще бъдат и обществени места за паркиране,които са маркирани и предварително заплатени към Община Созопол.

„Аполония“ се намира в новата част на древният град Созопол, с доброто си местоположение хотелът предоставя удобство на своите гости за бърз достъп до редица полезни и атрактивни места в града.

Само на 100 м от централният градски плаж, на 10 минути пеша от плаж „Хармани“ и на 300 м от старата част на града „Аполония“ се намира на една от най-предпочитаните локации в града.

 

Хотелът предлага двойни стаи и апартаменти за 3-ма и 4-ма с напълно оборудвани кухненски боксове. Всички стаи са климатизирани и с тераси, повечето от които са със спиращ дъха морски изглед. Стаите и апартаментите са просторни и съвременно обзаведени с масивни мебели от дърво, широки и удобни легла, мека мебел, хладилници, кабелна телевизия и безплатен безжичен интернет. Хотел „Аполония“ е малък, тих, изключително чист и уютен, което предразполага за спокойна почивка.

ЗАПОВЯДАЙТЕ

За Контакти:

+359 898609977

+359 898609966

0550 22597